HRUBÁ BORŠA

NA PREDAJ EXKLUZÍVNY POZEMOK v golfovom resorte Green Residence

Hrubá Borša

Na výstavbu rodinného domu

1 321 m

Nadpis

Jedinečná príležitosť na výstavbu domu snov v nádhernom prostredí

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj atraktívny pozemok s výmerou 1321 m² v uzavretom areáli golfového resortu Green Residence, ktorý poskytuje nádherné výhľady na golfové ihrisko, jazero a okolitý les. Táto prémiová lokalita je ideálna pre tých, ktorí hľadajú pokojné a prestížne bývanie.

Pozemok je určený na výstavbu rodinného domu s maximálnou zastavanosťou 40%.

Orientácia a lokalita: Pozemok je orientovaný na juhozápad, čo zabezpečuje dostatok slnečného svetla počas celého dňa. Okrem nadšencov golfu ocenia tento pozemok aj rodiny a jednotlivci, ktorí hľadajú komfort a luxus v prírodnom prostredí.

Komunitné zázemie: Pri vstupe do areálu cez rampy je k dispozícii komunitné zázemie pre obyvateľov s grilom, detským ihriskom a multifunkčným ihriskom, čo poskytuje ideálne podmienky pre spoločenské aktivity a oddych.

Lokalita: Pozemok sa nachádza v tichom prostredí, stvorenom na oddych a rodinné zázemie. Má výbornú dostupnosť smerom na Senec (7 km do centra mesta Senec) a do Bratislavy (polhodinka autom do centra mesta). Je zabezpečená aj medzimestská autobusová doprava.

Obec Hrubá Borša má 1500 obyvateľov a stáva sa atraktívnou a modernou lokalitou pre život vďaka svojej polohe a novovznikajúcim plochám pre rekreáciu (vodné plochy), šport (golfové ihrisko) a relax (Farma Hrubá Borša s jazdeckou školou).

Občianska vybavenosť: V obci Hrubá Borša sa nachádza škôlka, súkromná škola a súkromná škôlka, knižnica, pošta, potraviny, reštaurácia, kaviareň a cukráreň. Medzi služby patria kaderníctvo, nechtové štúdio a fitness centrum.

Golfový klub: Golfový klub je ideálnym miestom na posedenie s priateľmi a vychutnanie si dobrého jedla s neskutočnými výhľadmi. Atmosféru tohto miesta treba zažiť na vlastnej koži.

Tento pozemok predstavuje jedinečnú príležitosť pre tých, ktorí hľadajú luxusné bývanie v príjemnom a exkluzívnom prostredí. Neváhajte nás kontaktovať pre viac informácií a dohodnutie obhliadky.

Nájdete nás na telefónnom čísle 0910 788 788 alebo mailom na nemcova@almondsreality.eu

Zakladateľka spoločnosti a osobná maklérka pre slovenský a zahraničný trh

PhDr. Tatiana Nemcová

Zaujala Vás táto nehnuteľnosť? Rada Vás nehnuteľnosťou prevediem aj online prostredníctvom komentovanej 3D prehliadky.

Tatiana nemcová

Kontakt

Neváhajte ma kontaktovať, alebo sa somnou spojiť prostredníctvom sociálnych sietí. 

Adresa

Vajnorksá 100/B Bratislava

Email

nemcova@almondsreality.eu

Telefón

+421 910 788 788

Popíšte nám Vaše potreby a možnosti.

V kontaktnom formuláry nám popíšte, či máte záujem o predaj, kúpu, prenájom, alebo inú z našich služieb. 

Čím presnejšia bude Vaša správa tým dôkladnejšie ju môžme spracovať a následne Vás kontaktovať.